manuální a přístrojové lymfodrenáže, masáže

Energy studio Jablonec - Uhlířová


V Zátiší 8
466 01 Jablonec nad Nisou

Telefon:
773 21 21 42 - Uhlířová (Ježková) Marie Anna


jezmaj78@seznam.cz

Milé dámy, mám pro Vás skvělou zprávu!! Konečně je to tady. Příští týden dorazí tolik očekávané sérum Snake & Snail 50 ml a nyní navíc za AKČNÍ cenu!!

15.04.2013 15:15

SNAKE & SNAIL ELIXIR / 50 ml

SÉRUM, KDE JE NEJÚČINNĚJŠÍ KOMBINACE HADÍHO JEDU (ZMIJE) A ŠNEČÍHO SLIZU, JEJICHŽ SLOUČENÍM ZÍSKÁME OPTIMÁLNÍ PROTIVRÁSKOVÝ ELIXÍR VELMI HYDRATAČNÍ,REGENERAČNÍ. OBNOVUJE EPIDERMIS (POVRCH KŮŽE). VYPLŇUJE A VYHLAZUJE VRÁSKY. UDRŽUJE OPTIMÁLNÍ HYDRATACI POKOŽKY. S TÍMTO ELIXÍREM DOSÁHNEME JASNĚJŠÍ A PEVNĚJŠÍ PLETI. HADÍ JED PŮSOBÍ STĚJNĚ JAKO BOTOX (NEINVAZIVNÍ CESTOU). VELMI ÚČINNÁ OMLAZUJÍCÍ KŮRA, PRO VŠECHNY TYPY PLETI.  

50 ml

Cena: na tel.777 799 228

PROHLÁŠENÍ:
Při výrobě Šnečího krému nedošlo k usmrcení, nebo poranění šneků.

Klinické zkoušky ukázaly, že hlemýždí sekret obsahuje vysoké množství alantoinu, který hydratuje a zklidňuje podrážděnou pokožku. Dále obsahuje kolagen a elastin, které pomáhají obličej vyztužit a zakulatit a dodají mu mladistvý objem.

Již velmi malé množství tohoto séra dokáže zázraky !!

Tento ,,trhák“ objevil chilský lékař Fernardo Bascunan, který ze šnečích extraktů vyrobil pleťovou vodu a regenerační krém. O výrobky byl obrovský zájem a jejich prodej se začal rozšiřovat.

Fernarda k objevu inspirovali lidé, kteří se zabývali chovem hlemýžďů na jedné farmě v Jižní Americe. Ti totiž říkali, že se jim neobvykle rychle hojí zranění, a všiml si také, že manuální pracovníci na šnečích farmách mají mnohem jemnější ruce než jiní pracovníci v té samé oblasti. Poté zjistil, že ve šnečím slizu jsou obsaženy přírodní regenerátory buněk, které mají  na lidskou kůži prokazatelně prospěšné hojivé účinky.

Šnečí sliz obsahuje alantoin, který stimuluje buňky k jejich regeneraci a má na pokožku zvláčňující, čistící a léčebné účinky. Dále je bohatý na kyselinu glykolovou, která má na pokožku výrazný vyhlazující efekt, napomáhá k obnově pleťových buněk, pokožku hydratuje a celkově zlepšuje její strukturu. Díky této kyselině se také zlepšuje elasticita pokožky, dochází k prosvětlení a vybělení nežádoucí pigmentace, napomáhá léčit akné, redukuje nadměrnou tvorbu mazu v mazových žlázkách, léčí pokožku sluncem spálenou a vyhlazuje jizvy. Také obsahuje kolagen, jehož úbytek má za následek stárnutí pokožky a řadu vitamínů  A, E, a C. V neposlední řadě je ve šnečím slizu obsažen elastin, který je důležitý pro zachování pružné a pevné pokožky.

Extrakt se odebírá z hlemýžďů druhu Helix Aspersa (stejný druh se používá ve Francii ke konzumaci), kteří žijí ve volné přírodě. Před odebráním extraktu je hlemýžď očištěn a prochází speciální procedurou a po odebrání extraktu je hlemýžď vrácen do chovu.